Υποψήφια με τον Ηλία Κατσαρό η Αγγελική Σαρρή
Πολιτική

Υποψήφια με τον Ηλία Κατσαρό η Αγγελική Σαρρή

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με τον συνδυασμό Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση-Πεύκη Μαζί, η κ. Αγγελική Σαρρή.

Σχετικά με τη συμπόρευσή της με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό, η υποψήφια επισημαίνει:

Ξέρω ότι πολλοί νέοι στην ηλικία μου αποστρέφονται την ενασχόληση με τα κοινά και δεν ενδιαφέρονται να αναλάβουν δράση για την πόλη τους. Ενδεχομένως να ήμουν και εγώ μία από αυτούς, εάν δεν είχα γνωρίσει άτομα που με ενέπνευσαν και μου μετέφεραν το κίνητρο για ενεργό συμμετοχή.

Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι της γενιάς μου είναι καχύποπτοι με όσους επιλέγουν να πολιτευτούν και έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, επιλέγοντας να «δραπετεύσουν», όχι μόνο από την πόλη μας, αλλά και από τη χώρα.

Ωστόσο, προτιμώ να καλλιεργήσω τις κατάλληλες συνθήκες για μία πόλη καλύτερη, μετασχηματισμένη, ώστε να δημιουργηθεί ένα έδαφος πρόσφορο για να σχεδιάσει ένας νέος τη ζωή του εδώ. Δεν επιλέγω να μετοικήσω σε μία άλλη πόλη, που να ταιριάζει ενδεχομένως περισσότερο σε αυτήν που έχω ονειρευτεί. Μένω στην Πεύκη, εργάζομαι στην Πεύκη, αθλούμαι στη Λυκόβρυση και θα συμβάλλω στον μετασχηματισμό ενός ενοποιημένου δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, όπως τον οραματιζόμαστε οι νέοι και οι νέες της πόλης.

Αυτό δεν γίνεται με τα λόγια, στα οποία οι περισσότεροι είναι καλοί. Γίνεται με δράση, στην οποία ο άνθρωπος που μου καλλιέργησε την επιθυμία για ανάληψη πρωτοβουλιών και ευθυνών, είναι αποδεδειγμένα καλός. Ο Ηλίας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του, είναι έτοιμος να προσφέρει στους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης τη ζωή που τους αρμόζει. Με το ήθος και την καλοσύνη που τον διακατέχουν, είναι έτοιμος να κάνει πράξη το πρόγραμμα που με αγάπη και εντιμότητα δημιούργησαν από κοινού.

Στόχος της δημοτικής μας παράταξης είναι να «μαγνητίσουμε» τους νέους στην πόλη, ώστε να επιθυμούν και οι ίδιοι να δρουν σε αυτή. Να αθλούνται στους αθλητικούς χώρους του Δήμου, να συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως είναι οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, να νιώθουν κοινωνικά όντα στην πόλη που μεγάλωσαν και δραστηριοποιούνται.

Ο Ηλίας επαναλαμβάνει διαρκώς πως, όντας και ο ίδιος σε νεαρή ηλικία, επιθυμεί να εμπνεύσει τους νέους δημότες. Προσωπικά εμπνεύστηκα από τη στάση του και επιθυμώ να συμμετάσχω στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου. Καλώ όλους τους νέους της ηλικίας μου να γνωρίσουν τον Ηλία και τα στελέχη της παράταξής μας, Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί, ώστε να μοιραστούν κι εκείνοι με εμάς, την αισιόδοξη οπτική μας και να αισθανθούν σίγουροι για το εξής: Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ομορφύνουμε την πόλη μας, ώστε να θέλουμε να παραμείνουμε στον τόπο που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet