Υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Βακαλόπουλος
Πολιτική

Υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Βακαλόπουλος

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Βακαλόπουλου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρει:

Ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα του Ιουνίου 2014 (6/6/2014), λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, στο γραφείο του Παναγιώτη Ιωάννου, στο Κολωνάκι, ξεκίνησε η όμορφη ιστορία της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020. Παρόντες σ αυτή την ιστορική συνάντηση, ο αρχηγός της παράταξης Π. Ιωάννου, ο γεν. γραμματέας σήμερα της παράταξης, Γ. Βακαλόπουλος και η Μαρία Γερολυμάτου.

Πέρασαν από τότε τέσσερα και πλέον, χρόνια γεμάτα δράση και αγάπη για την πόλη μας και ήδη βαδίζουμε ολοταχώς προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 και όπως είναι φυσικό ετοιμάζεται σιγά – σιγά το ψηφοδέλτιο της παράταξης, με εκλεκτές υποψηφιότητες, τόσο από τους συνεργάτες της ομάδας μας, όσο και από νέους συμπολίτες μας, που δηλώνουν την ένταξή τους στην παράταξή μας και τη διάθεσή τους για εργασία και δράση.

Μία από αυτές, όπως είναι φυσικό, είναι και η υποψηφιότητα του Γιάννη Βακαλόπουλου, παλιού Πευκιώτη στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, τέως δημοτικού συμβούλου και προέδρου σε αρκετές δομές του Δήμου μας, εκλεκτού εκπαιδευτικού, λυκειάρχη και προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι η εκλεκτή συνοδοιπορία του επί τέσσερα και πλέον χρόνια με τον υποψήφιο σήμερα δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Π. Ιωάννου, που μαζί του μοιράστηκε και μοιράζεται μέχρι σήμερα τις όμορφες, αλλά και τις άσχημες στιγμές της ζωής της παράταξης Λυκόβρυση – Πεύκη 2020.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον αγώνα για τη νίκη της παράταξης!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet