Ένας χρόνος και 100 αποφάσεις για τη διοίκηση του ΠΕΑΠ
Αθλητισμός

Ένας χρόνος και 100 αποφάσεις για τη διοίκηση του ΠΕΑΠ

Έναν χρόνο συμπλήρωσε η διοίκηση του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο «τιμόνι» του Νομικού Προσώπου. Υπό τη νέα διοίκηση με πρόεδρο τη Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη έχουν ληφθεί 100 αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του ΠΕΑΠ, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

ΠΕΑΠ: Ένας χρόνος παραγωγής έργου
100 αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του Νομικού Προσώπου

Με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στους δημότες, αλλά και ακολουθώντας πιστά τις διαδικασίες και το πλαίσιο διαχείρισης ενός Οργανισμού με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, μένοντας πιστοί ταυτόχρονα στους κανόνες ελέγχου, οικονομικού εξορθολογισμού και ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, ως ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης συμπληρώσαμε έναν χρόνο εύρυθμης λειτουργίας.

Πιο συγκεκριμένα, με απόλυτη ευσυνειδησία όλα τα μέλη του Δ.Σ. από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Σεπτέμβριο 2015 ανταποκρίθηκαν πλήρως στα καθήκοντά τους, υπερβαίνοντας δυσκολίες και μικροπροβλήματα, τηρώντας τους κανονισμούς και προσφέροντας ο καθένας την προσωπική του βοήθεια στη διεκπεραίωση υποθέσεων και στη λήψη σημαντικών αποφάσεων για τη λειτουργικότητα του ΝΠΔΔ και την αναβάθμιση του πλαισίου των υποχρεώσεων και των διαδικασιών που εφαρμόζει. Μέσα σε ένα χρόνο υλοποιήθηκαν 23 Διοικητικά Συμβούλια και πάρθηκαν 100 αποφάσεις.

Αποφάσεις σημαντικές που προσδίδουν στο κύρος του Οργανισμού αλά και στη νέα φιλοσοφία διοίκησης που υιοθετεί η νέα διοίκηση.

Μεταξύ άλλων αξίζει να σημειωθεί η λήψη αποφάσεων για:

  • Τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου (με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στις 9 Οκτωβρίου 2015).
  • Την ελάφρυνση όλων των μελών με μειώσεις συμμετοχών σε όλα τα τμήματα του ΠΕΑΠ.
  • Τη διοργάνωση εκατοντάδων εκδηλώσεων με πλουραλιστικό περιεχόμενο.
  • Τη συνδιοργάνωση με συλλόγους και φορείς σε τοπικό και διαδημοτικό πλαίσιο.
  • Την παρουσίαση οικονομικού απολογισμού εκδηλώσεων.
  • Τη δήλωση πρόθεσης για σύναψη προγραμματικής σύμβασης του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ με τον Δήμο Αμαρουσίου για τη βελτίωση και συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, με αντιμισθία διαθέσιμων ωρών χρήσης από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet