Ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου «Η Πεύκη» στις 16/3
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ετήσια γενική συνέλευση του Συλλόγου «Η Πεύκη» στις 16/3

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη», σύμφωνα με το καταστατικό του, καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Συλλόγου, Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό Χωριό, Πεύκη, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, στις 7:00 μ.μ.

Αν δεν υπάρξει απαρτία η συνέλευση θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Θέματα της Συνέλευσης είναι ο ετήσιος απολογισμός και προγραμματισμός.

Αποκριάτικο γλέντι 2015 του Συλλόγου «Η Πεύκη»Παράλληλα, κάνοντας έναν απολογισμό των εθιμοτυπικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου, το Δ.Σ. ενημερώνει ότι έγινε με ιδιαίτερη επιτυχία το καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι του, το μεσημέρι της μεσαίας Κυριακής των Αποκριών 15 Φεβρουαρίου, στο Κουτούκι της Μαγκουφάνας, που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου «“ξεχείλισε” από μέλη και φίλους του Συλλόγου. Μαζί ξεχείλισε και το κέφι».

Επίσης, όπως έχει καθιερωθεί, την ημέρα των Θεοφανείων έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στην οποία παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος κ. Α. Μαυρίδης, ο πρώην δήμαρχος Π. Καμάρας, Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πεύκη» ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «μας τιμούν πάντα με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet