Κ. Νικολαροπούλου: «Ευχαριστώ για τη συμβολή σας στο ΠΕΑΠ»
Πολιτισμός

Κ. Νικολαροπούλου: «Ευχαριστώ για τη συμβολή σας στο ΠΕΑΠ»

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ – ΝΠΔΔ Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κική Νικολαροπούλου, με αφορμή την αποχώρησή της από τη διοίκηση, στις 31 Αυγούστου, ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. για την προσωπική τους συμβολή στο έργο που επιτέλεσε το ΠΕΑΠ.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή:

Όπως γνωρίζετε, αποχωρώ από τη διοίκηση του ΠΕΑΠ στις 31 Αυγούστου 2014.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την προσωπική σας συμβολή στο μεγάλο έργο που επιτέλεσε το ΠΕΑΠ τέσσερα περίπου χρόνια από τη δημιουργία του.

Γνωρίζω ότι εργαστήκατε, ο καθένας και η καθεμιά σας ξεχωριστά και από τη δική του θέση, με πάθος και πίστη για να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους που από την αρχή είχαμε θέσει, πάντα με την καθοδήγηση και εποπτεία του δημάρχου κ. Δημήτρη Φωκιανού.

Να είστε βέβαιοι ότι η αισθητική αναβάθμιση των χώρων, ο σύγχρονος εξοπλισμός τους και η λειτουργικότητά τους, οφείλεται και στις δικές σας προτάσεις και παρατηρήσεις.

Εκείνο όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι η ουσιαστική σας συμβολή στην καλλιτεχνική αναβάθμιση του Δήμου μας, όπως επίσης και στην ανάπτυξη της περιβαλλοντολογικής συνείδησης των πολιτών, κυρίως των νέων, και φυσικά στην ανάπτυξη του αθλητισμού.

Όλοι μαζί, με την ίδια διάθεση για προσφορά, εργαζόμενοι σαν ομάδα, καταφέραμε να υλοποιήσουμε ένα πρωτόγνωρο και τεράστιο, για τα δεδομένα του Δήμου μας, έργο παρά τη βαθιά οικονομική κρίση, που εκτός των άλλων έφερε και τη δραστική μείωση των αναγκαίων πόρων.

Θέλω να γνωρίζετε ότι θα παραμείνω για σας μία φίλη που η αγάπη και η εκτίμηση θα παραμένει πάντα ζωντανή.

Με εκτίμηση

Κική Νικολαροπούλου
Πρόεδρος του Δ.Σ. ΠΕΑΠ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet