Μαρίνα Πατούλη: «Η μουσική ενώνει, εμπνέει και διαπαιδαγωγεί του αυριανούς πολίτες»
Πολιτισμός

Μαρίνα Πατούλη: «Η μουσική ενώνει, εμπνέει και διαπαιδαγωγεί του αυριανούς πολίτες»

Ενισχύοντας τις προσπάθειες των ταλαντούχων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, η πρώην πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος & εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, παραβρέθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στη μελωδική συναυλία του Ωδείου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Η κα Πατούλη, «πιστή σε κάθε έκφανση πηγαίας πολιτιστικής έκφρασης που προέρχεται από τη νεολαία του Δήμου μας, έδωσε το “παρών”, χειροκροτώντας το υψηλό επίπεδο που παρουσίασαν οι 30 κιθαριστές του Δημοτικού Ωδείου, επαινώντας παράλληλα τη σπουδαία δουλειά που πραγματοποιείτε από τους καθηγητές  στις κυψέλες πολιτισμού των καλλιτεχνικών μας τοπικών δομών», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, έδωσε συγχαρητήρια και στους μαθητές του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων του Δήμου που συνόδευσαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις κλίσεις που διαθέτουν.

«Η μουσική ενώνει, εμπνέει και διαπαιδαγωγεί του αυριανούς πολίτες, διαμορφώνει προσωπικότητες και χτίζει συναισθήματα» τόνισε η κα Πατούλη στις φιλικές συζητήσεις που είχε με γονείς των παιδιών, αλλά και συνδημότες της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet