Στην παράσταση του 2ου ΓΕΛ Πεύκης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στην παράσταση του 2ου ΓΕΛ Πεύκης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» ο Τ. Μαυρίδης

Στη συναυλία «Οι Μαθητές τραγουδούν για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου» που διοργανώθηκε από το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το 2ο Λύκειο Πεύκης και την «Κιβωτό του Κόσμου» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Στο φουαγιέ του θεάτρου συνελέγησαν είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Πεύκης διοργάνωσαν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση στο Δημοτικό μας Θέατρο σε μια παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Η πρωτοβουλία των μαθητών του σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και το ΠΕΑΠ του Δήμου μας, εκτός από τη μουσικοχορευτική παράσταση, είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, ώστε να ενισχυθεί η δομή της Κιβωτού με τρόφιμα και άλλα είδη για το παράρτημα της άνοιξης. Θερμές ευχαριστίες και πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές».

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωση αυτή, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στη διευθύντρια του σχολείου, Ιωάννα Κουραμπέα, στους ταλαντούχους μαθητές που συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους και φυσικά στα παιδιά και τους ανθρώπους όλους από την «Κιβωτό του Κόσμου» που το έργο τους αποτελεί παράδειγμα για όλους μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet