Χαμόγελα μοίρασε στα παιδιά η παράσταση Καραγκιόζη στον 2ο Δημοτικό Πεύκης
Πολιτισμός

Χαμόγελα μοίρασε στα παιδιά η παράσταση Καραγκιόζη στον 2ο Δημοτικό Πεύκης

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μικροί θεατές την παράσταση η «Επανάσταση του 1821 μέσα από τα μάτια του Έλληνα Καραγκιόζη» της oικογένειας Σπυρόπουλου, που παρουσιάστηκε, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, όπου πραγματοποιείται το καμπ καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Ο διαχρονικός και αξεπέραστος Καραγκιόζης επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, προσφέροντας μια παράσταση, με θέμα από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, γοητεύοντας τα παιδιά και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους για την παρακολούθηση της παράστασης, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, η είσοδος ήταν δωρεάν, ενώ τηρήθηκαν αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Τα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ καλοκαιρινής απασχόλησης του Δήμου μας, αλλά και άλλα παιδιά από τον Δήμο μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση του διαχρονικού και αγαπημένου Kαραγκιόζη. Και μάλιστα από την οικογένεια Σπυρόπουλου που αποτελεί εγγύηση ποιότητας, ενώ η παράσταση αφορούσε στην Επανάσταση του 1821. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση, ενώ ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για την υποστήριξη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet