Χρ. Φωτίδης: Τέλος στην παραφιλολογία για τις προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο
Κοινωνία

Χρ. Φωτίδης: Τέλος στην παραφιλολογία για τις προσλήψεις στο Δημοτικό Ωδείο

Δημοσιεύθυηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης, με την οποία «μπαίνει τέλος», όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ), Χρήστος Φωτίδης, στην «παραφιλολογία» περί «μαγειρέματος» των προσλήψεων.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του κ. Φωτίδη σημειώνεται:

Δημοσιεύθηκε χθες, 9 Νοεμβρίου 2017, η προκήρυξη για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Πεύκης. Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν πολλά από τους συναδέλφους κυρίως της αντιπολίτευσης, με κυριότερο ότι με ευθύνη του ΠΕΑΠ δεν προχωρούσαμε στην προκήρυξη των θέσεων, προκειμένου να «μαγειρέψουμε», όπως υποστήριζαν, τις προσλήψεις.

Βέβαια, η αλήθεια πάντα, στο τέλος, νικά το ψέμα και η ανάρτηση της προκήρυξης έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η τελική απόφαση έγκρισης των προσλήψεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, όπως φαίνεται και στην παρ. 5 της σχετικής ανακοίνωσης της προκήρυξης, υπεγράφη στις 3/11/2017, ημέρα Παρασκευή, κοινοποιήθηκε στις 6/11/2017, όπως φαίνεται στο συνημμένο έγγραφο και ήδη από 9/11/2017 η προκήρυξη δημοσιεύθηκε με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η «παραφιλολογία» λαμβάνει τέλος και η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την εκτόξευσαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet