Ανδρ. Τσέκενης: «Σημαντικό ματς βαθμολογικά & ψυχολογικά στην Καλαμάτα»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ανδρ. Τσέκενης: «Σημαντικό ματς βαθμολογικά & ψυχολογικά στην Καλαμάτα»

Την άμεση επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα αναζητά η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στις 17:00 εκτός έδρας με τον Ακάδημο Καλαμάτας, μην έχοντας άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό της Μεσσήνης και όχι στη φυσική έδρα του Ακάδημου, την «Τέντα», λόγω κωλύματος του γηπέδου, όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ.

Για ακόμη μία αγωνιστική, η ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς ο προπονητής Γιώργος Κωλέτσης δεν υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Παντελή Κυπριτζόγλου και Κώστα Σαλτουρίδη.

Ο γκαρντ Ανδρέας Τσέκενης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Νίκης Αμαρουσίου για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Καλαμάτας, υπογράμμισε ότι «Προερχόμαστε από δύο “κακές” ήττες, που μας “πλήγωσαν” βαθμολογικά, γι΄ αυτό και η αναμέτρηση με τον Ακάδημο Καλαμάτας είναι για εμάς πολύ σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά. Δεν θα πρέπει να ξεγελαστούμε από τη θέση του αντιπάλου μας στη βαθμολογία και από την αποχώρηση του προπονητή τους, καθώς από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια -και ειδικά τα εντός έδρας- θα έχουν γι΄ αυτούς χαρακτήρα “τελικού”. Απ΄ την πλευρά μας, δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο και ρίχνουμε στον Ακάδημο την ίδια βαρύτητα με τα προηγούμενα ματς. Πρέπει να μπούμε από το πρώτο δευτερόλεπτο σοβαροί και πειθαρχημένοι, ώστε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας.

Έχουμε κάποιες σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών (σ.σ. Κυπριτζόγλου, Σαλτουρίδης), που μας έχουν επηρεάσει αγωνιστικά, κάτι που φαίνεται και στα τελευταία άτυχα αποτελέσματά μας, καθώς πρόκειται για σημαντικά “γρανάζια” του παιχνιδιού μας. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω, προκειμένου να καλύψουμε με την απόδοσή μας τα κενά από τις απουσίες και να μην χάσουμε άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες μας, θα αισθανόμαστε πιο άνετα, αφού θα είμαστε πλήρεις, και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όσες πιθανότητες μας μένουν για την επίτευξη του στόχου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet