Η Νίκη Αμαρουσίου απέκτησε τον… προσωπικό γυμναστή της
Αθλητισμός

Η Νίκη Αμαρουσίου απέκτησε τον… προσωπικό γυμναστή της

“Η Νίκη Αμαρουσίου εξελίσσεται και δυναμώνει σε όλα τα επίπεδα…” αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Αθλητικό Σωματείο, αναγγέλοντας την απόκτηση του εξαιρετικά ταλαντούχου γυμναστή Δημήτρη Ροζολή, ο οποίος ανήκει και επίσημα στην “κυανέρυθρη” οικογένεια.

Η διοίκηση της Νίκης προχώρησε στην πρόσληψη του 31χρονου πτυχιούχου καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος -παρά το νεαρό της ηλικίας του- ήδη έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο, όπου και αν εργάστηκε, είτε ως γυμναστής σε Αθλητικούς Συλλόγους είτε ως personal trainer, ενώ τον ακολουθεί και “πλούσιο” βιογραφικό.

Ο νέος γυμναστής του Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού σε ηλικία 8 ετών, όπου και παρέμεινε για 10 χρόνια, έχοντας πανελλήνιες διακρίσεις τόσο με την Παιδική, όσο και με την Εφηβική ομάδα.

Στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις Εθνικές κατηγορίες, με το ICBS στην Α2, τον Δούκα, τον Πανερυθραϊκό, την Αναγέννηση Φλόγας και τον Διαγόρα Ρόδου στην Β΄ Εθνική και τους Πήγασο, Αχιλλέα Τριανδρίας και Νεοπεντελικό στην Γ΄ Εθνική.

Το 2003, η αγάπη του για τον Αθλητισμό τον ώθησε να φοιτήσει στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Με την ομάδα του Πανεπιστημίου κατέκτησε τη 2η θέση στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα της Γενεύης και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης.

Πλέον, εργάζεται ως personal trainer, έχοντας συνεργασία με αθλητές σε ατομικό επίπεδο, αλλά και με ομάδες μπάσκετ ως υπεύθυνος βελτίωσης δύναμης και φυσικής κατάστασης.

“Η Νίκη Αμαρουσίου καλωσορίζει τον Δημήτρη Ροζολή στην ΄οικογένειά΄ της!” αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομάδας, ενώ ο νέος γυμναστής του Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου δηλώνει:

“Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με την Νίκη Αμαρουσίου, διότι πρόκειται για ένα σοβαρό, αξιόπιστο και ιδιαίτερα οργανωμένο Αθλητικό Σωματείο, που τα τελευταία χρόνια, με σωστό προγραμματισμό και όραμα, αποδεδειγμένα πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προόδου σε όλα τα επίπεδα και πρωταγωνιστεί στα Εθνικά πρωταθλήματα.

Φέτος, στην ιστορικότερη στιγμή της ομάδας με τη συμμετοχή της στην Β΄ Εθνική, ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια και την αγαστή συνεργασία όλων μας θα καταφέρουμε να προσθέσουμε ακόμη μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Σωματείου και προσωπικά είναι τιμή μου που θα αποτελώ και γω κομμάτι της ιστορίας…”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet