Νέα γήπεδα προγραμματίζει στο Μαρούσι η διοίκηση Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Νέα γήπεδα προγραμματίζει στο Μαρούσι η διοίκηση Αμπατζόγλου

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου και με τον Αθλητικό Όμιλο Οδυσσέα Αμαρουσίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Προγραμματίζουμε νέα γήπεδα για το Μαρούσι – Επενδύουμε στη νέα Γενιά»

Διαδοχικές συναντήσεις του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκαν με τους προέδρους και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου και του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου πρώτα συνάντησε τον πρόεδρο του  Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Κων/νο Κουτσούκο και τον α’ αντιπρόεδρο, Χρήστο Γεωργουσόπουλο, παρουσία και των αντιδημάρχων Γιάννη Νικολαράκου και Σπύρου Σταθούλη.

Στη συνέχεια ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συναντήθηκε με την πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Οδυσσέα Αμαρουσίου, Κάτια Ηλιοπούλου, την α’ αντιπρόεδρο, Μαρία Ασλανίδου, τον β’ αντιπρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο Πέτρο Κόνιαρη και τα μέλη Λευτέρη Αθανασίου, Θωμά Μπιλόρογλου, Γιάννη Παπουτσιδάκη και Λεμονιά Αποστολοπούλου, παρουσία και του αντιδημάρχου Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα φύλαξης των χώρων άθλησης, συντήρησής τους και κυρίως η ανάγκη για περισσότερες διαθέσιμες ώρες άθλησης στους δημοτικούς αθλητικούς χώρους, έτσι όπως αυτές κατανέμονται βάσει ειδικού προγραμματισμού από την αρμόδια διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Συναντήθηκα σήμερα με το Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, τον αρχαιότερο Σύλλογο του Αμαρουσίου και αρχαιότερο αθλητικό σωματείο, με τη γνωστή επιτυχημένη πορεία του και με τον Αθλητικό Όμιλο Οδυσσέα Αμαρουσίου, ένα αθλητικό φορέα με ιδιαίτερα δυναμική διαδρομή.

»Η ανάγκη που προκύπτει απ’ όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας είναι η μεγάλη ζήτηση νέων, αλλά και μεγαλύτερων ηλικιών, για άθληση. Αυτό το αίτημα δεν μπορεί να ικανοποιηθεί σήμερα επαρκώς, λόγω της έλλειψης χώρων άθλησης. Προγραμματίζουμε τη δημιουργία νέων χώρων άθλησης, με κύριο προσανατολισμό στα αθλήματα μπάσκετ και βόλεϊ, που ταυτόχρονα θα εξυπηρετούν και άλλες αθλητικές ανάγκες.

»Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται στη φάση αναζήτησης και πολύ σύντομα θα παρουσιάσουμε την τελική μας πρόταση. Είναι ευθύνη μας να παρέχουμε τις συνθήκες για δημιουργικές διεξόδους στους νέους μας και να στηρίξουμε τις δραστηριότητές τους, που φέρνουν επιτυχίες και μετάλλια στο Μαρούσι μας. Η επένδυση στους νέους της πόλης μας δημιουργεί θετικά πρότυπα και είναι η πιο ισχυρή επένδυση για το παρόν και το μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet