Στη Β΄ Εθνική από τη νέα περίοδο η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Στη Β΄ Εθνική από τη νέα περίοδο η Νίκη Αμαρουσίου

Τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της διανύει η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς μετά τις ανακατατάξεις στα πρωταθλήματα των Εθνικών κατηγοριών η ομάδα του Αμαρουσίου προβιβάστηκε, για πρώτη φορά στην 24χρονη πορεία της, στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Αμαρουσίου από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται οριστικά στη Β΄ Εθνική, έπειτα από επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Συλλόγου «Οι συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια να πρωταγωνιστεί η Νίκη Αμαρουσίου στις Εθνικές κατηγορίες κάνοντας μικρά αλλά σταθερά και ποιοτικά βήματα προόδου, έπιασαν εν τέλει τόπο».

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Νίκης Αμαρουσίου, Αντώνη Τσέκενη, συνεχάρη το Σωματείο για την πολυπόθητη άνοδο. Από την πλευρά του ο κ. Τσέκενης ευχαρίστησε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τον δήμαρχο «για τη στήριξη που παρέχει στο Σωματείο και υποσχέθηκε ότι η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας δεν θα σταματήσουν εδώ…!».

Η σπουδαία -για την ιστορία της ομάδας- άνοδος στη Β΄ Εθνική δεν θα διαφοροποιήσει, πάντως, σημαντικά τον σχεδιασμό της Νίκης Αμαρουσίου, με τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ να παραμένουν πιστοί στο πλάνο ανάδειξης και επένδυσης στους αθλητές των τμημάτων Υποδομής της Νίκης Αμαρουσίου. Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε η τρίτη θέση που κατέκτησε η Νίκη Αμαρουσίου στο Τουρνουά Under22 της ΕΣΚΑ και ο αναβαθμισμένος ρόλος αρκετών παικτών από την ομάδα Νέων της Νίκης στο ανδρικό τμήμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet