Στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας και στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας και στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου ο Θ. Αμπατζόγλου

Κοντά στους νέους βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (κτήμα Καρέλλα) και στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου (κτήμα Συγγρού).

Στο κτήμα Καρέλλα ο κ. Θ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με νεαρούς αθλητές της ποδηλασίας, που συμμετείχαν στον 3ο Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας (ΜΤΒ) που διοργανώθηκε από το Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου και τη Δόξα Πεύκης. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου βράβευσε τους νικητές και συνεχάρη όλους όσοι έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη αθλητική εκδήλωση, που φιλοξένησε αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Στη συνέχεια ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετέβη στο κτήμα Συγγρού όπου συμμετείχε στην εκδήλωση του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε το έργο τους, που βασίζεται στον εθελοντισμό και στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τις δράσεις Αθλητισμού και Εθελοντισμού, που βοηθούν την υγιή εξέλιξη και την πρόοδο της κοινωνίας μας και ειδικά των νέων μας. Με τις σημερινές εκδηλώσεις αποδεικνύεται ότι ο Δήμος μας διαθέτει χώρους πρασίνου που, με την κατάλληλη φροντίδα όλων μας, δημοτικής αρχής και δημοτών, μπορούν να φιλοξενήσουν δραστηριότητες εκπαιδευτικές και ήπιας σωματικής άσκησης, ενισχύοντας την ευγενή άμιλλα, την κοινωνικοποίηση των συμπολιτών μας και την εξωστρέφεια του Αμαρουσίου».

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε πλήθος κόσμου. Το «παρών» έδωσαν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Στέφανος Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φανή Λέκκα, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Μαρία Ρώτα και Σπύρος Μπόγδανος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet