Χάντμπολ Ανδρών: «Πρώτη» με χαμόγελα και αισιοδοξία στον ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Χάντμπολ Ανδρών: «Πρώτη» με χαμόγελα και αισιοδοξία στον ΑΣΕΔ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπήκαν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα οι οποίοι ξεκίνησαν τη Δευτέρα (08/08) την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2016-2017.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, εκ μέρους της διοίκησης, έδωσε ο γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ και γενικός γραμματέας του ΑΣΕΔ, Θεόφιλος Βάτης, ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά.

Κρανάκης: Πάνω από όλους και από όλα η ομάδα…

Ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Γιώργος Κρανάκης, στις δηλώσεις του επεσήμανε μεταξύ άλλων:

«Ξεκίνησε και επίσημα σήμερα για εμάς η προετοιμασία μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά και με πειθαρχία για να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα.  

Ένα σύνολο που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο, θα παίζει καλό και ποιοτικό χάντμπολ. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Καλή χρονιά σε όλους, υγεία στους παίκτες, στη διοίκηση και στους φιλάθλους μας. Να έχουμε μια σεζόν σαν την περσινή κι ακόμα καλύτερη». 

Οι παίκτες του ΑΣΕΔ, στις δηλώσεις τους, στάθηκαν στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και ευχήθηκαν παράλληλα να έχουν μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

«Ξεκίνησε για εμάς μια καινούργια χρονιά στην οποία έχουμε επενδύσει πολλά. Πιστεύω ότι το φετινό καλοκαίρι ενισχυθήκαμε ιδιαίτερα και σε συνδυασμό με την ευκαιρία που δόθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια σε κάποιους αθλητές να έχουν ρόλο και να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε χημεία μεταξύ μας γιατί με τα περισσότερα παιδιά έχουμε υπάρξει χρόνια συμπαίκτες ωστόσο πιστεύω ότι και τα νέα παιδιά θα ενσωματωθούν χωρίς μεγάλη δυσκολία.  Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και στο φινάλε να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που θα έχουμε πετύχει», δήλωσε ο Ανδρέας Αραπακόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ντούνης επεσήμανε:

«Με οδηγό τις προηγούμενες χρονιές στις οποίες γινόταν σωστή δουλειά και παρουσιάζαμε ένα δυνατό σύνολο, είμαστε έτοιμοι πλέον για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια στην οποία θα μας βοηθήσουν και τα παιδιά που εντάχθηκαν το καλοκαίρι στην ομάδα μας και πιστεύω ότι έχουμε προοπτική για να πετύχουμε κάτι καλό.

Το σημαντικό για εμάς θα είναι η χρονιά να κυλήσει ομαλά, να έχουμε υγεία και μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωνόμαστε και μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Τέλος ο Γαρύφαλλος Μπαγιός τόνισε:

«Μια χρονιά πρόκληση ξεκίνησε για εμάς στην οποία θέλουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος της ομάδας είναι να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο και να μπορέσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Στο ρόστερ μας έγιναν κάποιες αλλαγές, καθώς προστέθηκαν παίκτες με εμπειρία και πιστεύω ότι μέρα με την ημέρα και μέσα από τις προπονήσεις θα αποκτήσουμε καλύτερη ομοιογένεια και θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Μπροστά μας έχουμε έξι εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας στις οποίες θα πρέπει να δουλέψουμε μεθοδικά για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος». 

Το πρόγραμμα των «μπλε» περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet