«Με σφραγίδα Γ. Πατούλη το αντιπλημμυρικό στον Αγ. Θωμά κ. Καραμέρο»
Κοινωνία

«Με σφραγίδα Γ. Πατούλη το αντιπλημμυρικό στον Αγ. Θωμά κ. Καραμέρο»

Ότι οικειοποιείται πολιτικά το αντιπλημμυρικό έργο στον Άγιο Θωμά κατηγορεί τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργο Καραμέρο, η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου απαντώντας σε δηλώσεις του πρώτο για το έργο.

Μάλιστα, η διοίκηση του Δήμου τονίζει ότι αναφορικά με το έργο ο αντιπεριφερειάρχης «δεν έχει την παραμικρή συμβολή» και ότι ο σχεδιασμός έχει «τη σφραγίδα και υπογραφή» του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο «τσάμπα μάγκας» αντιπεριφερειάρχης και η υποχρέωση της Περιφέρειας Αττικής στους κατοίκους του Αμαρουσίου

Με καθυστέρηση δύο χρόνων η Περιφέρεια Αττικής επιτέλους ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας στην Π.Ε. του Αγίου Θωμά, στον Δήμο Αμαρουσίου. Είναι ένα σημαντικό έργο, που υλοποιείται χάρη στις μελέτες που εκπονήθηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου και τη συστηματική διεκδίκηση της χρηματοδότησης του, από τη σημερινή δημοτική Αρχή της πόλης. Το έργο αυτό είναι αποτέλεσμα του συνολικού σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί, ώστε να οχυρωθεί αντιπλημμυρικά το Μαρούσι. Είναι ένα σχέδιο με την υπογραφή και σφραγίδα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος διεκδίκησε τόσο από την προηγούμενη, όσο και από τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, τα χρήματα που δικαιούνται οι πολίτες του Αμαρουσίου για έργα στην πόλη τους.

Τα έργα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο, γι΄ αυτό αυτογελοιοποιούνται όσοι επιχειρούν να τα οικειοποιηθούν μικροπολιτικά.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται για να κερδίσουν πέντε λεπτά δημοσιότητας. Τέτοια περίπτωση Μαυρογιαλούρου αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, ο κ. Καραμέρος, ο οποίος σπεύδει να οικειοποιηθεί πολιτικά ένα έργο για το οποίο δεν έχει την παραμικρή συμβολή. Το ότι έκανε το αυτονόητο είναι λόγος να πανηγυρίζει δημόσια; Με δικά του χρήματα θα γίνει το έργο, η με χρήματα των πολιτών; Δεν αντιλαμβάνεται ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τον τσάμπα μάγκα, με τα λεφτά των άλλων;

Όσον αφορά το έργο της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς, καλό θα ήταν να φροντίσει πριν πανηγυρίσει και υποσχεθεί τη χρηματοδότησή  του, να δώσει εντολή στα στελέχη του να εγκρίνουν άμεσα τις μελέτες που έχει υποβάλει εδώ και μήνες ο Δήμος Αμαρουσίου.

Αν ο κ. Καραμέρος λειτουργούσε υπηρεσιακά με τις ταχύτητες που εκδίδει ανακοινώσεις, θα είχε να παρουσιάσει και έργο στην Περιφέρεια Αττικής. Δυστυχώς, όμως, για τους πολίτες της Αττικής και του Αμαρουσίου, τα δελτία Τύπου του αντιπεριφερειάρχη είναι περισσότερα από τα έργα του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet