Επιμόρφωση εμποροϋπαλλήλων από Δήμο & Εμπορικό Σύλλογο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιμόρφωση εμποροϋπαλλήλων από Δήμο & Εμπορικό Σύλλογο

Πρόγραμμα για την επιμόρφωση των υπαλλήλων που απασχολούνται στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου ξεκινά ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, συμβάλλοντας μέσα και από την ενέργεια αυτή στην αναβάθμιση της αγοράς της πόλης, στην ανάπτυξη και οικονομική υποστήριξη του εργατικού δυναμικού που απασχολείται σε αυτήν.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατόπιν πρωτοβουλίας του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Οι παράμετροι του προγράμματος που περιλαμβάνονται σε συμφωνία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών GTA Consulting με εξειδίκευση σε προγράμματα ΕΣΠΑ και επιμόρφωσης, συζητήθηκαν σε συνάντηση του κ. Γ. Πατούλη, με τη συμμετοχή του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκου, του γενικού διευθυντή της εταιρείας GTA Consulting, του αντιδημάρχου και αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Νίκου Πέππα και συνεργατών.

Το πρόγραμμα με τίτλο ΛΑΕΚ 1-25 απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής και αφορά στη συμμετοχή σε ταχύρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάλογα με τις δεξιότητες και τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης επιλέγοντας ανάμεσα σε 200 και πλέον δεξιότητες, και επιδότηση όλων των εργαζομένων με εκπαιδευτικό επίδομα 200 ευρώ ανά άτομο. Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος το επόμενο διάστημα θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά με τις διαδικασίες του προγράμματος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, θέματα ανάπτυξης που αφορούν στην απορρόφηση με τον καλύτερο τρόπο από τον Δήμο κονδυλίων για ενεργειακά έργα με οικονομίες κλίμακας, όπως δημοτικός ηλεκτροφωτισμός με φωτιστικά σώματα νέας τεχνολογίας τύπου LED για μείωση δαπανών έως 72%, έργα βιοκλιματικής ανάπλασης, όπως δημιουργία χώρων πρασίνου μέσα στον Δήμο, επιδοτούμενη επιχειρηματικότητα για τους δημότες, επιδοτούμενη εκπαίδευση για τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για να υποστηρίξουμε και να αναβαθμίσουμε την εμπορική αγορά της πόλης μας. Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο στηρίζουμε το δικαίωμα των συμπολιτών μας σε ένα καλύτερο αύριο. Βρισκόμαστε στο πλευρό των εμπόρων και των επαγγελματιών της περιοχής, ενισχύουμε οικονομικά τα νοικοκυριά της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet