Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Μαρούσι

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στον Άγιο Νικόλαο Αμαρουσίου

Εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 28 Απριλίου, στο πλαίσιο εκτέλεσης του σχετικού προγράμματος που υλοποιείται σε όλες τις γειτονιές της πόλης, με προτεραιότητα τους κοινόχρηστους χώρους συγκέντρωσης πολιτών.

Το «παρών» στις εργασίες έδωσαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, καθώς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. Επίσης, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης και Γιάννης Νικολαράκος και ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου και ΚΑΤ Αμαρουσίου, Βασίλης Μπακάλης.

«Η επιστροφή στη νέα ιδιαίτερη κανονικότητα πρέπει να συνοδευτεί και από ένα περιβάλλον καλλωπισμένο και καθαρό. Οι υπηρεσίες μας δίνουν καθημερινά ένα αγώνα να κρατούν την πόλη μας καθαρή και ευπρεπή» σχολίασε σχετικά ο δήμαρχος και πρόσθεσε:

«Όμως σε αυτό πρέπει να συμμετέχουν και οι πολίτες. Το εθελοντικό πότισμα σε φυτά και λουλούδια που ομορφαίνουν τις πλατείες και τους δρόμους μας και η αποφυγή ρύπανσης δημόσιων χώρων είναι πράξεις που χαρακτηρίζουν μία πολιτισμένη κοινωνία. Αποδείξαμε ότι στα δύσκολα μπορούμε να πειθαρχήσουμε. Ας πράξουμε το ίδιο και για την καθαριότητα στο Μαρούσι μας, επιδεικνύοντας ατομική και συλλογική υπευθυνότητα.

»Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, σε συνεργασία με τους Τοπικούς Συλλόγους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet