Αδειοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου
Κοινωνία

Αδειοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης Αμαρουσίου

Με την απόφαση 462398 από 12/08/2019 η Περιφέρεια Αττικής βεβαιώνει ότι το σύγχρονο υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ευτέρπης, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα με την Smart Plaza, πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη λειτουργία δημοσίας χρήσεως υπόγειου στεγασμένου σταθμού επιβατικών αυτοκινήτων, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, θα ξεκινήσει, σύμφωνα με τον Δήμο, σταδιακά η λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ τριών επιπέδων για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης και του εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά:

«Με την αδειοδότηση του σύγχρονου υπόγειου πάρκινγκ ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη λειτουργία ενός έργου υποδομής “ορόσημο” για το Μαρούσι, που αποτέλεσε αίτημα πολλών δεκαετιών για την τοπική αγορά και την τοπική μας κοινωνία και χρειάστηκε να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια για την ολοκλήρωσή του.

»Η λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ θα βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας και στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή και μαζί με την Smart Plaza φιλοδοξούμε να γίνουν πόλος έλξης για τους νέους και τους επισκέπτες της πόλης μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet