Αντικαθίστανται τα εξωτερικά κουφώματα στο Λύκειο Αναβρύτων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αντικαθίστανται τα εξωτερικά κουφώματα στο Λύκειο Αναβρύτων

Συνάντηση πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022, με τον διευθυντή Οτζάκογλου Θεόδωρο και τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Λυκείου Αναβρύτων, την πρόεδρο Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, την αντιπρόεδρο Εύα Μαυρίδου και το μέλος Βασίλη Τζούλη, παρουσία του προέδρου της Σχολικής Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιχάλη Παπαδόπουλου και της προέδρου Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Ελένης Λέκκα.

Κυρίαρχο θέμα της συνάντησης η αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων του σχολείου, μία διαδικασία η οποία ήδη έχει ξεκινήσει σταδιακά να υλοποιείται.

Ο δήμαρχος, αναφέρθηκε πρωτίστως στην παλαιότητα του κτηρίου και στις αυξημένες απαιτήσεις για τη συντήρησή του, δεσμεύτηκε δε για την ένταξη του συνόλου του έργου (αντικατάστασης εξωτερικών κουφωμάτων) στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, εντός του Οκτωβρίου, προκειμένου σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε ακόμη στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης των σχολείων του Αμαρουσίου και των ενεργειών που γίνονται από την πλευρά του Δήμου για τη χρηματοδότηση του έργου.

Στη συνάντηση ήταν παρόντα και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet