Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου σε έργα στην περιοχή του Αγίου Θωμά
Κοινωνία

Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου σε έργα στην περιοχή του Αγίου Θωμά

Αυτοψία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, σε έργα που περατώθηκαν στην περιοχή του Αγίου Θωμά. Τον δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιάννης Νικόλαρακος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βαγγέλης Κάββαλος,  ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, καθώς και μέλη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Το πρώτο έργο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση της περιοχής από τα όμβρια ύδατα, όπου κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε κεντρικός αγωγός καθώς και φρεάτια υδροσυλλογής υδάτων. Το δεύτερο έργο αφορά στην ανακαίνιση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, ενώ παραπλήσια του γηπέδου ανακαινίσθηκε και ο χώρος στέγασης του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο κ. Θ Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των έργων και ενδεικτικά σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παραδίδουμε στους δημότες μας μια γειτονιά  ασφαλή από τα όμβρια ύδατα, αλλά και χαρούμενοι για έναν  ακόμη ανακατασκευασμένο ανοικτό χώρο άθλησης, στη διάθεση της νεολαίας του Αμαρουσίου. Σειρά τώρα έχουν οι περιοχές του Αγίου Νικολάου και του Νέου Τέρματος όσο αφορά την προστασία από τα όμβρια ύδατα. Είναι δέσμευσή μας οι γειτονιές του Αμαρουσίου να αποκτήσουν την ασφάλεια και ποιότητα που τους αξίζει».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet