Για θέματα της περιοχής του Παραδείσου συζήτησε ο Θ. Αμπατζόγλου με τη διοίκηση του τοπικού συλλόγου
Κοινωνία

Για θέματα της περιοχής του Παραδείσου συζήτησε ο Θ. Αμπατζόγλου με τη διοίκηση του τοπικού συλλόγου

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 με τον πρόεδρο Δημήτρη Κλητοράκη και τη γ. γραμματέα Νίκη Τσάμπρα του Επιμορφωτικο-Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια προηγούμενων διαβουλεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο, στην περιοχή του Παραδείσου, αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και αφορούσαν τα ζητήματα που έχουν καταγραφεί από τον Σύλλογο και τους κατοίκους προς επίλυση, έγινε αναφορά σε θέματα της περιοχής του Παραδείσου όπως: ασφαλτοστρώσεις, οδοφωτισμός, κατασκευή πεζοδρομίων, καθαρισμός και πυροπροστασία του δάσους Παραδείσου, συντήρηση πρασίνου, στάθμευσης κ.ά.

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Συλλόγου ο κ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Μέσα στις προτεραιότητες του τεχνικού μας προγράμματος για το 2021 καταγράφεται συγκεκριμένος αριθμός ασφαλτοστρώσεων σε διάφορες γειτονιές της πόλης, καθώς και η έναρξη της ριζικής ανακαίνισης του οδοφωτισμού στο Μαρούσι.

»Ο Παράδεισος εντάσσεται μέσα στο πλάνο αυτών των έργων όπως επίσης και σε αναπλάσεις, αλλά και στην έναρξη του προγράμματος για ελεγχόμενη στάθμευση που θα αφορά μόνο τους επισκέπτες της περιοχής. Θέματα εκτεταμένης συντήρησης πρασίνου και καθαρισμών κοινόχρηστων χώρων, θα αντιμετωπιστούν το αμέσως προσεχές διάστημα και παράλληλα θα ενισχύσουμε τον γενικότερο μηχανισμό πυροπροστασίας.

»Βρισκόμαστε σε διαρκή διαβούλευση με τους πολίτες και από το αποτέλεσμα κρίνεται ως μία απόλυτα παραγωγική διαδικασία. Όλοι αντιλαμβάνονται πως μοχθούμε για το καλύτερο και πάντα σε συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Κων/νος Ρώτας, και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.​

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet