Για τα ζητήματα της Ν. Λέσβου ενημέρωσε τους κατοίκους ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Για τα ζητήματα της Ν. Λέσβου ενημέρωσε τους κατοίκους ο Γ. Πατούλης

Παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και μελών του Συλλόγου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Λέσβου σε ζεστή ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στα γραφεία του.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου αντάλλαξε ευχές και συζήτησε με τους παρισταμένους κατοίκους για τα ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν.

Τα ζητήματα είχε εκθέσει νωρίτερα η πρόεδρος του Συλλόγου και αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στην επισκευή του γηπέδου μπάσκετ προπόνησης του Α.Ο. Αρίωνας Αμαρουσίου, στα έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, αλλά και στην ενίσχυση της καθαριότητας και της προσπάθειας των εθελοντών για τη διατήρηση του πρασίνου στη γειτονιά.

Ο κ. Πατούλης, όσον αφορά στα έργα ομβρίων, ενημέρωσε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι «θα αρχίσουν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ οι εργασίες επισκευής του γηπέδου του Αρίωνα θα ενταχθούν σε μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου», ενώ αναφορικά με την καθαριότητα ενημέρωσε ότι «θα ενισχυθεί άμεσα λόγω της πρόσληψης εργατών καθαριότητας για εξωτερικούς χώρους», ενώ στο θέμα της προστασίας των δασών τόνισε ότι «είναι στις προτεραιότητες του Δήμου όσον αφορά στην κατάφυτη γειτονιά της Νέας Λέσβου».

Παρών στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου ήταν και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet