Για τις ανάγκες του Συλλόγου Αθμονέων ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για τις ανάγκες του Συλλόγου Αθμονέων ενημερώθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων, Γιάννη Ιωαννίδη, τον γραμματέα Νίκο Αλεπού και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Κλαίρη Σιούτα.

Κατά τη διαδικτυακή συνάντηση ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις νεότερες ανάγκες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες του Συλλόγου, είτε αφορούν σε θέματα πολιτιστικών εκδηλώσεων, είτε σε λειτουργικά ζητήματα.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, από την πλευρά του Συλλόγου διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία που διέπει αμφότερες τις πλευρές, ενώ ο κ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος στο νέο προεδρείο αλλά και στη μακρόχρονη ιστορία του Συλλόγου σημείωσε: «Οι Αθμονείς αποτελούν έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους της πόλης μας με πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δράση. Αναγνωρίζουμε τη διαχρονικότητα ανάλογων σωματείων και χαιρόμαστε που η νέα διοίκησή του έχει να προσφέρει και να εμπλουτίσει με δυναμισμό την υφιστάμενη κληρονομιά. Είμαστε στο πλευρό τους, όπως και αυτοί είναι στο πλευρό του Δήμου και των κοινωνικών καλεσμάτων μας για αλληλεγγύη και προσφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet