Γ. Καραμέρος: Εντείνουμε τη δράση μας και ενισχυόμαστε οργανωτικά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Καραμέρος: Εντείνουμε τη δράση μας και ενισχυόμαστε οργανωτικά

Τους κατοίκους της πόλης να επικοινωνούν μαζί της καλεί η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι, προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα του Αμαρουσίου, προτάσεις κ.ά.

Μάλιστα, παρουσιάζει τα μέλη που την εκπροσωπούν μετά τις πρόσφατες δημαιρεσίες στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Αμαρουσίου με δέκα δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους εκπροσωπείται ήδη μετά τις πρόσφατες δημαιρεσίες στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Κωνσταντίνο Βλάχο από τη θέση του αντιπροέδρου του Δ.Σ.

Τον έλεγχο και τις προτάσεις τους θα συνεχίσουν να κάνουν στην οικονομική επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας, Σπύρος Μπόγδανος (Οικ. Επιτροπή) Πέτρος Κούκουζας, Κυριακή Κανάρη Ντάλη (Επιτρ. Ποιότητας ζωής), ενώ τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής συμμετέχουν εκ περιτροπής (Ηλίας Γιαννακάκος, Δημήτρης Κουτσουβέλης, Σάρα Εσκενάζυ, Τίνα Μαρτίνη και ο επικεφαλής Γιώργος Καραμέρος) στις συνεδριάσεις ως αναπληρωματικά μέλη.

Παράλληλα, η παράταξη έχει σημαντική δράση και έργο στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, στον ΟΚΟΙΠΑΔΑ, αλλά και την ΚΕΔΑ, ενώ συνεδριάζει σε εβδομαδιαία βάση με τηλεδιάσκεψη.

Τη κατά γενική ομολογία επιτυχημένη διεύθυνση του γραφείου Τύπου θα συνεχίσει να έχει ο δημοσιογράφος Δαμιανός Παπαχατζής, ενώ εκπρόσωπος Τύπου για την παράταξή μας αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας.

Καλούμε τις δημότισσες και τους δημότες Αμαρουσίου να επικοινωνούν μαζί μας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παράταξης και των μελών της για όλα τα προβλήματα της πόλης για προτάσεις, αλλά και συμμετοχή σε δράσεις».

Ο κ. Καραμέρος αναφέρει σχετικά: «Το Ενωμένο Μαρούσι συνεχίζει να είναι η μόνη εναλλακτική της πόλης για αλλαγή απέναντι σε ένα φθαρμένο σύστημα που δεν μπορεί να την πάει πιο ψηλά. Η χρονιά η οποία διανύουμε ελπίζουμε, παρά τις δυσκολίες, να αποτελεί και ένα προπαρασκευαστικό έτος για τις δημοτικές εκλογές 2023. Η παράταξή μας εντείνει τη δράση της και ενισχύεται οργανωτικά, καλώντας τους κάτοικους της πόλης να προχωρήσουμε μαζί για την απαλλαγή από τη μετριότητα και τη στασιμότητα της διοίκησης του Θ. Αμπατζόγλου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet