Γ. Καραμέρος: Κύριε Αμπατζόγλου ξυπνήστε και συντονίστε την Πολιτική Προστασία
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γ. Καραμέρος: Κύριε Αμπατζόγλου ξυπνήστε και συντονίστε την Πολιτική Προστασία

Με αφορμή το καιρικό φαινόμενο «Μπάλλος» που βρίσκεται σε εξέλιξη ο επικεφαλής της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος, κάνει μία ακόμη επίθεση κατά της δημοτικής αρχής του δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Ειδικότερα, σε δήλωσή του ο κ. Καραμέρος αναφέρει:

«Η διοίκηση Αμπατζόγλου του Δήμου Αμαρουσίου μολονότι οι δρόμοι της πόλης έχουν γίνει ήδη ποτάμια από το καιρικό φαινόμενο που είναι σε εξέλιξη και υπάρχει σοβαρή ανησυχία για το ακαθάριστο ρέμα Σαπφούς, αλλά και τους κάδους που ξεχειλίζουν σε κάποιες περιπτώσεις γύρω από αυτό, εξακολουθεί να κοιμάται τον επικίνδυνο ύπνο του δικαίου. Αντί να συγκαλέσει άμεσα και εκτάκτως τη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, όπως προβλέπεται από τον νόμο, παραμένει πιστή στο δόγμα που διατύπωσε πριν λίγες μέρες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι “δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με τον Θεό”. Έτσι αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και μπορεί, τυμβωρυχώντας, να επένδυσαν πολιτικά στις συνέπειές της, αλλά τώρα κρύβονται στα στεγανά ζεστά γραφεία τους.

»Οφείλει τόσο ο κ. Αμπατζόγλου όσο και οι αντιδήμαρχοί του Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας να κινητοποιηθούν άμεσα και να εξαντλήσουν όλα τα εργαλεία που τους δίνει ο νόμος, προκειμένου να επιτελέσουν το καθήκον τους απέναντι στις δημότισσες και τους δημότες Αμαρουσίου. Πληροφορούμαστε ότι, παρά τις έκτακτες συνθήκες, έχουν ταξιδέψει μαζικά στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, ενώ η πόλη έχει ουσιαστικές και κρίσιμες ανάγκες.

»Ας τρέξουν τώρα αφού δεν είναι ικανοί, όχι να σχεδιάσουν, αλλά ακόμα και να συγκαλέσουν μία απαραίτητη από τον νόμο σύσκεψη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet