Γ. Πατούλης: Το Μαρούσι ήταν, είναι και θα παραμείνει ασφαλής πόλη
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Το Μαρούσι ήταν, είναι και θα παραμείνει ασφαλής πόλη

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό της δολοφονίας ενός νέου σε πλατεία της πολης, επικοινώνησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, με τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, από τον οποίο και ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του περιστατικού.

Εξέφρασε, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, την πλήρη εμπιστοσύνη του προς το αστυνομικό προσωπικό για την πλήρη διαλεύκανση του γεγονότος. Επισήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο, όπως σημείωσε, «μεχρι σήμερα επιτελεί με επιτυχία το δύσκολο έργο του, παρά το γεγονός ότι είναι υποστελεχωμένο».

Με αφορμή το περιστατικό, ο κ. Πατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το Μαρούσι είναι μια φιλόξενη κι ασφαλής πόλη και το συγκεκριμένο περιστατικό αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση που δεν αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του προαστίου μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του αστυνομικού προσωπικού που χειρίζεται την υπόθεση ότι σύντομα οι δράστες θα συλληφθούν. Ταυτόχρονα όμως αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω για μια ακόμη φορά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να ενισχύσει με πρόσθετο προσωπικό το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, γιατί επιτελεί ένα δύσκολο έργο, σε έναν μεγάλο Δήμο με ιδιαίτερες απαιτήσεις φύλαξης στόχων. 

»Ο Δήμος Αμαρουσίου από την πλευρά του στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη μας, προς όφελος των συμπολιτών μας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet