Δήμος Αμαρουσίου για τη ζημιά αγωγού της ΕΥΔΑΠ: Ανακοινώσεις ψεύδους από το Ενωμένο Μαρούσι
Κοινωνία

Δήμος Αμαρουσίου για τη ζημιά αγωγού της ΕΥΔΑΠ: Ανακοινώσεις ψεύδους από το Ενωμένο Μαρούσι

Στην ανακοίνωση της παράταξης Ενωμένο Μαρούσι σχετικά με τη ζημιά αγωγού της ΕΥΔΑΠ στη Μεσογείων απαντά η δημοτική αρχή, τονίζοντας ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των ανακοινώσεών τους βρίθει ψεύδους και ανακριβειών».

Ειδικότερα, η δημοτική αρχή αναφέρει:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 ανήγγειλε στις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ τη βλάβη σχετικά με τη διαπιστωθείσα διαρροή νερού επί της Μεσογείων.

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, συνεργεία της ΕΥΔΑΠ επιχείρησαν στο σημείο παρουσία τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και των αντιδημάρχων κ.κ. Σταθούλη και Κατσιγιάννη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών από την ΕΥΔΑΠ δημιουργήθηκε ζημία και σε αγωγό φυσικού αερίου. Οι εργασίες αποκαταστάσεων για το σύνολο των ζημιών συνεχίστηκαν και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Δήμος Αμαρουσίου με νεότερο έγγραφο την 7η Φεβρουαρίου 2022 καλεί την ΕΥΔΑΠ να αποκαταστήσει το οδόστρωμα με ασφαλτική στρώση, δεδομένου πως μετά τις εργασίες του Σαββατοκύριακου τα σημεία της βλάβης έχουν καλυφτεί πρόχειρα με 3Α.

Οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση πραγματοποιείται από τη δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι βρίθει ψεύδους και ανακριβειών, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των ανακοινώσεών τους, αποκαλύπτοντας την αντιπολιτευτική ένδεια και τη μόνη διέξοδο για παραγωγή φτηνού πολιτικού λόγου του καναπέ, μέσω του διαδικτύου. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό τον κατήφορο και το βούρκο της λάσπης. Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας που είναι διαρκές, είναι ουσιαστικό και το αναγνωρίζουν καθημερινά όλοι οι Μαρουσιώτες».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet