Διανομή ειδών καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Διανομή ειδών καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Αμαρουσίου

Με επιτυχία διαχειρίστηκε και διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, ως επικεφαλής εταίρος της Σύμπραξης Βόρειου Τομέα Αττικής, στο πλαίσιο της εκτέλεσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΤΕΒΑ), όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το διήμερο 5-6 Νοεμβρίου 2020, διανεμήθηκαν στους έξι Δήμους της Σύμπραξης χιλιάδες τεμαχίων από είδη όπως σαπούνια, αφρόλουτρα, βρεφικές πάνες, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, σκόνες πλυντηρίου, υγρά πιάτων κ.ά.

Στον επικεφαλής της σύμπραξης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Δήμο Αμαρουσίου, δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 331 ωφελούμενες οικογένειες (638 μεμονωμένοι ωφελούμενοι), οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες προϊόντων, ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας, σημειώνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι σε αυτήν τη διανομή μοιράστηκαν παράλληλα και υπόλοιπα της αποθήκης, από προηγούμενες διανομές.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, μετά το πέρας της διαδικασίες δήλωσε:

«Η υγειονομική κρίση επιφέρει και οικονομική και συνεπώς η σκέψη μας και η φροντίδα μας είναι προσηλωμένη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και προγράμματα, καθώς και τις συνεισφορές των χορηγών μας προκειμένου κανείς Μαρουσιώτης να μην στερηθεί τα απαραίτητα για μία αξιοπρεπή διαβίωση».

Τέλος, ο Δήμος Αμαρουσίου επισημαίνει ότι η δράση πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπό την εποπτεία του προέδρου του δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρου Κόνιαρη, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την Covid-19, τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet