Εκδήλωση των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου
Κοινωνία

Εκδήλωση των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου συμμετείχε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και εργαζομένων των ΚΑΠΗ, στελεχών της δημοτικής αρχής και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, κατά τον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο ηρωϊκό έπος του 1940 και τις θυσίες των προγόνων μας «που πρέπει να κρατούμε ζωντανές στις μνήμες μας προκειμένου να αγωνιζόμαστε καθημερινά για τα αγαθά της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Επίσης, συνεχάρη τα μέλη του ΚΑΠΗ για την εξαιρετική διοργάνωση, που περιελάμβανε απαγγελία ποιημάτων, χορούς και τραγούδια αφιερωμένα στην ηρωϊκή αντίσταση των Ελλήνων απέναντι στο  φασιστικό καθεστώς του Μουσολίνι.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, με την ευκαιρία της παρουσίας του στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, εξήρε το έργο συντελείται στις κοινωνικές δομές του Δήμου, με ευθύνη του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου και με τη συμβολή των εργαζομένων και φυσικά των εθελοντών και απευθυνόμενος προς τα μέλη των ΚΑΠΗ, μεταξύ άλλων, τους είπε «είστε το παράδειγμά μας και το ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Δημήτρης Σμυρνής, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Φανή Λέκκα και τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Έφη Μανιάτη, Ανδρομάχη Τσουκαλά και Κατερίνα Σκιντζού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet