“Εμπόδισαν την αποκομιδή σκουπιδιών”
Κοινωνία

“Εμπόδισαν την αποκομιδή σκουπιδιών”

Σε καταγγελία για υποκινούμενη από παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου προσπάθεια παρεμπόδισης της λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου προχώρησε η δημοτική αρχή στην ανακοίνωση που ακολουθεί:

Η δημοτική αρχή του Δήμου Αμαρουσίου καταγγέλλει την ανεύθυνη και κομματικά υποκινούμενη τακτική μιας μικρής συνδικαλιστικής μειοψηφίας, η οποία σήμερα δημιούργησε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία επιχείρησε να δημιουργήσει σύγχυση στο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας, καλώντας τους να απέχουν από τις εργασίες τους, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι δεν διαθέτουν ασφάλιση τα οχήματα της υπηρεσίας. Εντελώς «συμπτωματικά» την ίδια ώρα που εξελισσόταν αυτή η επιχείρηση παραπληροφόρησης των εργαζομένων από τους κομματικά καθοδηγούμενους συνδικαλιστές «εμφανίστηκαν» στο αμαξοστάσιο κάποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στον χώρο της αντιπολίτευσης. Γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι ήταν καθοδηγούμενη η συγκεκριμένη ενέργεια, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Σε κάθε περίπτωση, η συνδικαλιστική αυτή μειοψηφία σκόπιμα παραπληροφόρησε τους εργαζόμενους της υπηρεσίας, αφού η αλήθεια είναι πως τα οχήματα της Καθαριότητας είναι ασφαλισμένα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική ως το Σεπτέμβριο του 2014, όπως αποδεικνύεται από σχετική βεβαίωση της εταιρείας που επισυνάπτεται (σ.σ.: Δείτε τη σχετική βεβαίωση).

Παράλληλα, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του ανοιχτού διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου και την αρμόδια Διεύθυνση Προμηθειών τον Μάρτιο του 2014 κι έχει ανακηρυχθεί ο νέος ανάδοχος ο οποίος αναλαμβάνει την ασφάλιση των οχημάτων, που πλέον πέρασαν στα πάγια του Δήμου, μετά την εκκαθάριση των δημοτικών επιχειρήσεων στις οποίες ανήκαν ή είχαν αναλάβει την υποχρέωση ασφάλισης.

Με βάση τα παραπάνω, η συγκεκριμένη ενέργεια της συνδικαλιστικής μειοψηφίας που προκάλεσε σύγχυση στους εργαζόμενους και είχε ως αποτέλεσμα να μην λειτουργήσει ομαλά η Καθαριότητα της πόλης για σήμερα, είναι απολύτως ανεύθυνη και καταδικαστέα. Όπως ανεύθυνη και καταδικαστέα είναι και η συμπεριφορά των υποψηφίων Δημάρχων από την αντιπολίτευση, που προσπάθησαν να αποκομίσουν μικροπαραταξιακά οφέλη στηριζόμενοι στο ψέμα και τη συκοφαντία.

Ως Διοίκηση, δεν θα δεχθούμε να μετατραπούν σε όμηρους των προεκλογικών σκοπιμοτήτων ανεύθυνων υποψηφίων και μιας μικρής μειοψηφίας υποστηρικτών τους, η πόλη, οι συμπολίτες μας και οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet