«Ενότητα»: Το Μαρούσι να τιμήσει τον Μανώλη Γλέζο
Κοινωνία

«Ενότητα»: Το Μαρούσι να τιμήσει τον Μανώλη Γλέζο

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Δημήτριο Σμυρνή, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης, υπέβαλε αίτημα με το οποίο προτείνει να τιμηθεί η μακροχρόνια προσφορά του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ειδικότερα, ο κ. Μαγιάκης αναφέρει στην επιστολή του:

«Ο πρώτος παρτιζάνος της χώρας μας και της Ευρώπης δεν είναι πια ανάμεσα μας. Ο Μανώλης Γλέζος, ο Άνθρωπος που συμβόλισε την Αντίσταση, ο Άνθρωπος των κοινωνικών αγώνων  – των αγώνων και των θυσιών, ένας άνθρωπος της Τ.Α., που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται αδιάκοπα ούτε στην ένατη δεκαετία της ζωής του για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Στο παραπάνω πλαίσιο, η παράταξη προτείνει στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να τεθεί θέμα στην Ημερήσια Διάταξη και να συζητηθεί ο τρόπος που θα τιμηθεί ο μεγάλος αγωνιστής.

«Θεωρούμε επίσης ότι θα είναι τιμή για την πόλη μας ένας κεντρικός δρόμος του Αμαρουσίου να πάρει το όνομα του Μανώλη Γλέζου» είναι η πρόταση της «Ενότητας Ανατροπής και Έργο για το Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet