Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή των Ηπειρώτικων Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου στην περιοχή των Ηπειρώτικων Αμαρουσίου

Αυτοψία του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε στις εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου του Δήμου στην περιοχή των Ηπειρώτικων, καθώς και διαβούλευση με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος» και κατοίκους της περιοχής.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης προγράμματος καθαριότητας και ευπρεπισμού όλων των γειτονιών του Αμαρουσίου σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Η διαβούλευση διεξάγεται στα σημεία που υπάρχουν ζητήματα και απαιτούν την επιτόπια καταγραφή των αναγκών και σε συνέχεια των ειδικών συναντήσεων που έχουν λάβει χώρα μεταξύ δημάρχου και συλλόγων για τα θέματά τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τα μέλη του Συλλόγου «Ο Άγιος Γεώργιος» και τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής (πεζοδρόμια, αναπλάσεις πλατειών κ.ά.), καθώς και για την πρόοδο της εξυπηρέτησης των αιτημάτων που είχαν επικαιροποιηθεί κατά την τελευταία συνάντηση στα τέλη Ιουνίου 2020.

Μετά το πέρας της επίσκεψής του στα Ηπειρώτικα ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Τα Ηπειρώτικα είναι από εκείνες τις περιοχές του Αμαρουσίου που αντιμετωπίζουν ζητήματα σε αρκετά επίπεδα.

»Όσον αφορά τα πολεοδομικά, όπως όλοι γνωρίζουν, προχωρούμε γοργά ξεπερνώντας αγκυλώσεις πολλών χρόνων.

»Σε συνέχεια των διαδοχικών συναντήσεων που είχα με το σύλλογο και κατοίκους της περιοχής, δεσμεύτηκα για συγκεκριμένα ζητήματα και σήμερα βλέπουμε πως υλοποιούνται, όπως εκτεταμένοι καθαρισμοί κοινοχρήστων χώρων, πλατειών, παιδικών χαρών κ.ά.

»Μεγαλύτερα έργα όπως ανακαίνιση στεγάστρων δημοτικής συγκοινωνίας, ανακαίνιση αθλητικών χώρων έχουν ενταχθεί, είτε σε ειδικά προγράμματα όπως το “Φιλόδημος”, είτε στο τεχνικό μας πρόγραμμα και βρίσκονται σε εξέλιξη.

»Το σημερινό μας μήνυμα είναι ότι είμαστε δίπλα στις γειτονιές δίπλα στους πολίτες και αντιμετωπίζουμε από κοινού όλα τα προβλήματά τους».

Παρόντες κατά την επίσκεψη του δημάρχου στα Ηπειρώτικα ήταν οι Κωνσταντίνος Μπίκας (γραμματέας Συλλόγου) και Νικόλαος Τζάλλας (ταμίας Συλλόγου) και οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των δ/νσεων Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet