Η Ένωση Πελοποννησίων τίμησε τους Ήρωες
Κοινωνία

Η Ένωση Πελοποννησίων τίμησε τους Ήρωες

Αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στους Ήρωες της Εθνεγερσίας του ’21 η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου, παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην κατάμεστη από μέλη και φίλους της Ένωσης αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γ. Πατούλης μίλησε για τους αγωνιστές του Έθνους που πρωτοστάτησαν στην επανάσταση του ’21 ενάντια στον τουρκικό ζυγό, διδάσκοντας σε όλους τη δύναμη της ελληνικής ψυχής, αλλά και για τη δική μας σήμερα υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στο Έθνος.

Παράλληλα εξήρε το σημαντικό έργο και την προσωπικότητα της προέδρου της Ένωσης Πόπης Βραχιώτου-Λιμπεροπούλου, που όπως ανέφερε επί 23 χρόνια το όνομά της είναι συνυφασμένο με την Ένωση Πελοποννησίων. «Η κ. Βραχιώτου είναι ένας πνευματικός άνθρωπος που τιμά την πόλη μας και την ευχαριστούμε εγκάρδια για την προσφορά της και τη σημαντική παρακαταθήκη που αφήνει παραδίδοντας τη σκυτάλη της προέδρου στο νέο Δ.Σ. που εξελέγη προσφάτως», είπε.

Το θέμα «Το νόημα της 25ης Μαρτίου 1821» ανέπτυξε ο εκδότης, δημοσιογράφος Βασίλειος Σχίζας, ενώ η μικτή χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου ερμήνευσε επετειακά τραγούδια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννησίων, αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής και ο νέος γενικός γραμματέας, δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Βλαχοπιώτης. Παρευρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Καρλάυτης, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα και Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet