Θ. Αμπατζόγλου: Βασική προτεραιότητά μας η προάσπιση του Περιβάλλοντος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Βασική προτεραιότητά μας η προάσπιση του Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που εορτάζεται στις 5 Ιουνίου, ο νεοκλεγείς δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει ότι βασική προτεραιότητα της διοίκησής του, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Σεπτεμβρίου, θα είναι η προάσπιση του Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος θέλω να επισημάνω τη ζωτική σημασία που θα έχει για τη νέα διοίκηση Αμαρουσίου η προστασία και ανάπτυξη του Πρασίνου σε συνδυασμό με τους όρους καθαριότητας της πόλης μας.

»Η προάσπιση του Περιβάλλοντος αποτελεί βασική προτεραιότητα του προγράμματός μας, έτσι όπως αυτό υιοθετήθηκε με καθαρή εντολή του Μαρουσιώτικου λαού και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι υφιστάμενοι χώροι Πρασίνου να προστατευθούν και να συντηρηθούν όπως πρέπει, αλλά και να είναι προσβάσιμοι από το κοινό. Επιπλέον στον σχεδιασμό μας αναφέρονται ρητώς οι ενέργειες δημιουργίας νέων χώρων Πρασίνου και η εκπαίδευση των πολιτών στην κουλτούρα της ανακύκλωσης, με σκοπό τη βελτίωση των όρων διαβίωσης και την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

»Για την υλοποίηση των περιβαλλοντικών πολιτικών μας και ταυτόχρονα της Πολιτικής Προστασίας, θα εξαντλήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους, για την εκπόνηση, αλλά και περάτωση έργων πνοής, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που συνιστούν αιτία δυσλειτουργιών του Αμαρουσίου ειδικά σε στιγμές ακραίων καιρικών φαινομένων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet