Αυτοψίες δημάρχου σε έργα καθαριότητας και πρασίνου στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψίες δημάρχου σε έργα καθαριότητας και πρασίνου στο Μαρούσι

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, πραγματοποίησε αυτοψίες την Τρίτη 18 Μαΐου 2021 σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου πραγματοποιούνται εργασίες από τις δ/νσεις Καθαριότητας, Πρασίνου και τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Αμπατζόγλου επισκέφθηκε μεταξύ άλλων τις περιοχές:

  • Πλατεία Ευτέρπης-Σταθμός ΗΣΑΠ.
  • Πλατεία Γαρδέλη.
  • Πλατεία Αγίας Λαύρας.
  • Σαλαμίνος.
  • Ιερέως Δούση.
  • Αρκαδίου.
  • Αναβρύτων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ενημερώθηκε για την πρόοδο εργασιών που αφορούσαν σε φυτεύσεις, χορτοκοπή, συντήρηση διαγραμμίσεων πεζών και οδοφωτισμού, επισκευές σε παγκάκια κ.ά.

Ο κ. Αμπατζόγλου έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες προς τις υπηρεσίες του Δήμου που τον συνόδευαν, για τη δημιουργία περισσότερων χώρων σκίασης ειδικά στην πλατεία Ευτέρπης, αλλά και στον χώρο όπου τον Μάρτιο 2021 είχε πραγματοποιηθεί η καθαίρεση της αυθαίρετης κατασκευής επί της πλατείας Γαρδέλη.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με δημότες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου, οι οποίοι του εξέφρασαν, αφενός την ικανοποίησή τους για την πρόοδο στον ευπρεπισμό της πόλης, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν και αστυνόμευση των κοινόχρηστων χώρων και προστασία από την κακή συμπεριφορά των λίγων.

Ο κ. Αμπατζόγλου, απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ανέφερε πως η σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας θα βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον τομέα, όμως δεν θα είναι αρκετό και αυτό, αν δεν υπερισχύσει σε όλους το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης για μία πόλη πιο όμορφη, καθαρή και πιο φωτεινή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον δήμαρχο στις αυτοψίες συνόδεψαν στις αυτοψίες οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Ρένα Χαλιώτη και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet