Θ. Αμπατζόγλου: Ο διάλογος με τους νέους τoυ Αμαρουσίου είναι ουσιαστικός και διαρκής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Ο διάλογος με τους νέους τoυ Αμαρουσίου είναι ουσιαστικός και διαρκής

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, για την πρόοδο λειτουργίας και εργασιών του Φόρουμ Νέων του Δήμου, το οποίο δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2021, ως προσωπική του δέσμευση απέναντι στη νέα γενιά της πόλης.

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου σε συναντήσεις που κατά καιρούς πραγματοποιεί με νέους του Αμαρουσίου, είτε στο δημαρχείο, είτε στις γειτονιές, αφ’ ενός τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στο Φόρουμ Νεολαίας του Δήμου αφ’ ετέρου ανταλλάσσει απόψεις και καταγράφει τη γνώμη και θέση τους για σειρά θεμάτων. Ως παράδειγμα αναφέρεται η πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου στο πάρκο του Αρίωνα και η συζήτηση με νέους για την επικείμενη ανακατασκευή του υφιστάμενου ανοικτού γηπέδου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δηλώνει σχετικά: «Ο διάλογος με τους νέους της πόλης μας είναι ουσιαστικός και διαρκής. Μας ενδιαφέρει η άποψή τους και τους θέλουμε συμμέτοχους για να κάνουμε το Μαρούσι περισσότερο φιλικό και ευχάριστο για όλες τις ηλικίες. Ιδιαιτέρως για τη νεολαία μας υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αθλητικούς χώρους. Το 2022 θα είναι έτος σημαντικών εξελίξεων και στον τομέα αυτό για την πόλη μας και η γνώμη τους είναι σημαντική».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet