Θ. Αμπατζόγλου: Ο «Τρίτων», το σημαντικότερο αθλητικό σωματείο υγρού στίβου στα Βόρεια Προάστια, τυγχάνει της στήριξής μας
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Ο «Τρίτων», το σημαντικότερο αθλητικό σωματείο υγρού στίβου στα Βόρεια Προάστια, τυγχάνει της στήριξής μας

Συνάντηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε με την πρόεδρο Αναστασία Μέτσιου, την αντιπρόεδρο Βασιλική Αρβανιτοπούλου, τη γενική γραμματέα Κορίνα Λιούτα, τον γ. αρχηγό Εμμανουήλ Βογιατζάκη, τον ειδικό γραμματέα Νικόλαο Τακτικό και τον τεχνικό σύμβουλο Κώστα Βλαντή του «Τρίτων» Αθλητικού Ομίλου Αμαρουσίου, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Σμυρνή και του αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γιάννη Νικολαράκου.

Κατά τη συνάντηση επικαιροποιήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του Αθλητικού Ομίλου που είχαν τεθεί και κατά την πρώτη συνάντηση τον Ιανουάριο του 2020 και έγινε ειδική αναφορά στο «σπουδαίο αθλητικό έργο που επιτελείται στον υγρό στίβο, προσφέροντας δημιουργική διέξοδο στους νέους και μετάλλια στο Μαρούσι».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ο “Τρίτων”, το σημαντικότερο αθλητικό σωματείο υγρού στίβου στα Βόρεια Προάστια, τυγχάνει της στήριξής μας, καθώς φέρνει επιτυχίες διεθνούς εμβέλειας στην πόλη μας και αποτελεί πρότυπο δημιουργικής απασχόλησης για τους νέους μας.

»Συνεργαζόμαστε αρμονικά για όλα τα ζητήματα και δρομολογούμε από κοινού δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την εξωστρέφεια του Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet