Θ. Αμπατζόγλου: Παραδίδεται η Δ. Ράλλη – Συνεχίζουμε δυναμικά τις ανακατασκευές κομβικών οδών στο Μαρούσι
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Παραδίδεται η Δ. Ράλλη – Συνεχίζουμε δυναμικά τις ανακατασκευές κομβικών οδών στο Μαρούσι

Το έργο ανακατασκευής της οδού Δ. Ράλλη επισκέφτηκε εκ νέου ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες που αφορούν στην ανακατασκευή οδοστρώματος από Θησέως έως Μεγ. Αλεξάνδρου.

Αφού ενημερώθηκε ο κ. Αμπατζόγλου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βαγγέλη Κάββαλο για την πρόοδο των εργασιών δήλωσε:

«Η αφαίρεση των κυβόλιθων και η εφαρμογή νέου οδοστρώματος ήδη έφερε μεγάλη ανάσα και ασφάλεια σε ένα κομμάτι του κέντρου που ταλαιπωρούσε τους συμπολίτες μας για πολλά χρόνια. Είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος στις εργασίες μας. Προχωρούμε ταχύτατα με την υλοποίηση της πρώτης φάσης ανακατασκευής οδοστρωμάτων σε κομβικά σημεία στο Μαρούσι, στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού μας προγράμματος και συνεχίζουμε με τη δεύτερη φάση που περιλαμβάνει μια πιο δυναμική χρηματοδότηση για το 2021. Σκοπός μας είναι, με ιδίους πόρους να εξασφαλίσουμε για όσο το δυνατό περισσότερες γειτονιές, νέους και σύγχρονους δρόμους».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κων/νος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάντυ Ρώτα και Γιάννης Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet