Θ. Αμπατζόγλου: Πικρές απαντήσεις θα λάβουν όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Πικρές απαντήσεις θα λάβουν όσοι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις

Στη συνάντηση του Εξωραϊστικού-Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού και Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου που γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω Covid-19 και απευθυνόμενος προς τον πρόεδρό της, Αθανάσιο Νησιώτη, στον γενικό γραμματέα και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Σμυρνή, και τα μέλη και φίλους της Ένωσης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η συμβολή σας στον εξωραϊσμό και στην ανάπτυξη της περιοχής είναι σημαντική. Εξαιρετικό επίσης είναι το κοινωνικό σας έργο, καθώς είστε δίπλα σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου και ο δυναμισμός σας στον τομέα αυτό αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς».

Ο κ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε, επίσης, στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα και σημείωσε: «Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ότι δήθεν ο προσφάτως ανακαινισμένος ΚΧ 9760 καταστράφηκε από την υπερχείλιση του ρέματος Σαπφούς. Πέρα για πέρα αναληθές. Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τις δικές τους “καταστροφικές” αμέλειες όταν είχαν θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής, τη μόνη αρμόδια για τη διευθέτηση ρεμάτων και σχετικών αντιπλημμυρικών έργων. Ο κόσμος όμως τους γνωρίζει, όπως γνωρίζει ότι αυτή η δημοτική αρχή πράττει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για προασπίσει τη δημόσια ασφάλεια. Πολύ σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους και θα είναι πολύ πικρές».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η αντιπεριφερειάχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου και κάτοικοι της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet