Θ. Αμπατζόγλου: Το έργο αποκατάστασης του πρανούς στην οδό Ερεσσού προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Το έργο αποκατάστασης του πρανούς στην οδό Ερεσσού προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα

Νεότερη αυτοψία στην οδό Ερεσσού (Ν. Λέσβος) όπου εκτελείται το έργο αποκατάστασης του πρανούς, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας για την εργολαβία.

Το έργο ξεκίνησε στα τέλη Οκτωβρίου 2022 και αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρατηρούνται στο υφιστάμενο πρανές στην περιοχή της οδού Ερεσσού, το οποίο έχει υποστεί διάβρωση και μεγάλο τμήμα του έχει κατολισθήσει, με αποτέλεσμα το πλάτος του δρόμου να έχει μειωθεί σημαντικά, ενώ υπάρχει κίνδυνος συνέχισης των καταπτώσεων εξαιτίας της κακής ποιότητα του εδάφους. Περιλαμβάνει ακόμη τις εργασίες διευθέτησης αποχέτευσης ομβρίων υδάτων την ολοκλήρωση του δικτύου ακαθάρτων και φυσικά τις ασφαλτικές εργασίες.

Ο Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της νεότερης αυτοψίας δήλωσε:

«Το εξαιρετικά δύσκολο έργο προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Η αποκατάσταση ήταν επιβεβλημένη και επείγουσα. Ένα έργο που εκκρεμούσε για δεκαετίες. Η διάβρωση του πρανούς επί της οδού Ερεσσού εγκυμονούσε κινδύνους όχι μόνο για τον ίδιο το δρόμο, αλλά και τις παρακείμενες κατοικίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet