Θ. Αμπατζόγλου: Φροντίζουμε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Αμαρουσίου να είναι ασφαλή και λειτουργικά
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Φροντίζουμε τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Αμαρουσίου να είναι ασφαλή και λειτουργικά

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στο αμαξοστάσιο του Δήμου.

Ο δήμαρχος περιηγήθηκε στους χώρους, συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, οπότε και σημειώθηκαν οι ανάγκες για την καλύτερη φύλαξη και διαχείριση του υλικού και περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.

Ο κ. Αμπατζόγλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της δ/νσης Καθαριότητας και συζήτησαν τα τρέχοντα ζητήματα.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Στο αμαξοστάσιο φυλάσσεται και συντηρείται ο μηχανοκίνητος στόλος, καθώς και λοιπό υλικό για πλείστες ανάγκες του Δήμου.

»Με σεβασμό απέναντι στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και των δημοτών, οφείλουμε να τα προασπίζουμε με ευλαβικό τρόπο για να είναι ασφαλή, λειτουργικά και διαθέσιμα την ώρα της ανάγκης.

»Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητη συνολικά η αναβάθμιση του αμαξοστασίου, η μηχανοργάνωσή του, αλλά και η μετεγκατάσταση εξοπλισμού και υλικών όπως της δ/νσης Πρασίνου, που επιχειρησιακά δεν εξυπηρετούν στο συγκεκριμένο χώρο.

»Στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού μας προγράμματος προβλέπουμε αυτήν τη διαδικασία, όπως και άλλες που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών μας».

Παρόντες κατά την επίσκεψη του δημάρχου στο αμαξοστάσιο του Δήμου ήταν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet