Κινητοποίηση Σωμ. Εργαζομένων εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Κινητοποίηση Σωμ. Εργαζομένων εναντίον των ιδιωτικοποιήσεων στον Δήμο Αμαρουσίου

Συγκέντρωση-συζήτηση προγραμματίζει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, στις 06:30, στο αμαξοστάσιο του Δήμου, ενώ στις 14:00 καλεί σε δυναμική κινητοποίηση στο δημαρχείο, προκειμένου να αποτραπεί η συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή για το θέμα της ανάθεσης σε ιδιώτες του οδοκαθαρισμού και της φύλαξης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρονται τα εξής:

Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει την επίθεση απέναντι στους εργαζόμενους και τους δημότες της πόλης. Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες ιδιωτικοποίησης του ηλεκτροφωτισμού και της ιδιωτικοποίησης των παιδικών σταθμών, επαναφέρει το θέμα του οδοκαθαρισμού και της φύλαξης των κοινοχρήστων χώρων.

Συνάδελφοι/σσες δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου υλοποιεί μέχρι κεραίας την πολιτική ξεπουλήματος των υπηρεσιών του Δήμου, υλοποιώντας συγκεκριμένες κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με μοναδικό σκοπό να χτυπήσει ακόμα περισσότερο το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, αλλά και να ενισχύσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Κλιμακώνουμε και εμείς τις κινητοποιήσεις μας. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει μια συγκέντρωση-συζήτηση την Τρίτη 22/9/2015, στις 06:30, στο αμαξοστάσιο στην Αμ. Χαλανδρίου 41,  αλλά και δυναμική παρουσία του συνόλου των εργαζομένων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 14:00 στο σημαρχείο. Απέναντι στην επίθεσλγ τους απαντάμε με τη δική μας αντεπίθεση.

Καλούμε τους φορείς της πόλης, τους κατοίκους, τις δημοτικές παρατάξεις να πάρουν θέση, να δώσουν δυναμικό παρών στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet