ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΚΟΙΝΣΕΠ
Κοινωνία

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΚΟΙΝΣΕΠ

Στη μη καταβολή του δώρου Πάσχα στους εργαζομένους στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ) «Καθαρή Συμμαχία» του Αμαρουσίου αναφέρεται η δημοτική παράταξη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αμαρουσίου, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Θανάση Φωτόπουλο στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Δεκάδες εργαζόμενοι στην ΚΟΙΝΣΕΠ στο Μαρούσι «Καθαρή Συμμαχία», δε φτάνει που εργάζονται με μισθούς πείνας, χωρίς ένσημα 5-6 μήνες, με συνέπεια να μην μπορούν να σφραγίσουν τα βιβλιάρια υγείας, έκαναν γιορτές χωρίς δώρο Πάσχα.

Τέτοιου είδους δουλειές φέρνει η ανάκαμψη, η καπιταλιστική ανάπτυξη, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και οι δημοτικές παρατάξεις τους στο Μαρούσι.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ αυτό το δρόμο ανάπτυξης υπηρετούν, με μνημόνια ή χωρίς, αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα θα βαραίνουν τις πλάτες των εργατών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων και των οικογενειών τους.

Εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης Αμαρουσίου καμία άλλη δημοτική παράταξη δεν διαφωνεί με την μετατροπή της σταθερής εργασίας σε απασχολησιμότητα λάστιχο χωρίς δικαιώματα.

Οι επιμέρους διαφορές τους δεν μπορούν να κρύψουν τη στρατηγική τους σύγκλιση.

Πατούλης-Βλάχος-Μαγιάκης όπως και τα κόμματα που τους στηρίζουν, ούτε θέλουν-ούτε μπορούν να διεκδικήσουν σταθερή και μόνιμη εργασία, με μισθούς και δικαιώματα ανάλογα με τις ανάγκες του Λαού.

Μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης θα δώσει τη δυνατότητα στο λαϊκό κίνημα να αντιπολιτευθεί και να εμποδίσει τις ευρωενωσιακές πολιτικές από καλύτερες θέσεις.

Οι άλλες παρατάξεις έχουν επιλέξει να διαγωνίζονται ποιος θα βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του.

Οι κομμουνιστές και οι αγωνιστές που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Θανάση Φωτόπουλο, βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα, κοντά στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και όχι μόνο.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές, να τιμωρήσουν κόμματα και δημοτικές παρατάξεις που τις υπηρετούν.

Να ξεπεράσουν τον φόβο, την τρομοκρατία και τις ξαναζεσταμένες αυταπάτες.

Μόνο η συσπείρωση και η οργανωμένη πάλη και αγώνας μπορεί να βάλει εμπόδια και να φέρει αποτελέσματα.

Ξανακαλούμε τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να απαντήσει σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει ώστε οι εργαζόμενοι στην ΚΟΙΝΣΕΠ, να πάρουν τη σύμβαση εργασίας, να πληρωθούν το δώρο Πάσχα και να καταβληθούν οι ασφαλιστικές εισφορές, πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του προγράμματος της Ε.Ε. «Δίκτυο υγειών πόλεων» που αρκετοί από αυτούς είναι 5 μήνες απλήρωτοι! Μαρουσιώτη-ισα

μετέτρεψε την οργή και την αγανάκτηση σε συνειδητή επιλογή, στις 18 και 25 Μαΐου ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση, στο Μαρούσι με επικεφαλής τον Θανάση Φωτόπουλο, στην περιφέρεια με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη και υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα την Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές.

Ψηφίζουμε – Δυναμώνουμε το ΚΚΕ παντού, δύναμη και ελπίδα είναι του λαού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet