Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή για ΔΕΠΙΣ: Δεν είναι αρκετή η σύσταση επιτροπών, πρέπει με τις προτάσεις τους να φέρουν καινοτομίες
Κοινωνία

Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή για ΔΕΠΙΣ: Δεν είναι αρκετή η σύσταση επιτροπών, πρέπει με τις προτάσεις τους να φέρουν καινοτομίες

Με αφορμή τη σύσταση Δημοτικής Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Αμαρουσίου, η δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Μαίρη Διακολιού σημειώνει ότι «δεν είναι αρκετό να συστήνονται οι επιτροπές, πρέπει με τις προτάσεις τους να φέρουν καινοτομίες στην υπόθεση της ισότητας».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός, στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Παρά τα αργά αντανακλαστικά του δημάρχου κ. Αμπατζόγλου, δεδομένου ότι η παράταξή μας, Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, έχει κάνει εδώ και καιρό και πολλές φορές υπόμνηση στη διοίκηση για την σύστασή της, η Επιτροπή Ισότητας Φύλων, θεσμικό συμβουλευτικό όργανο για την υποβολή προτάσεων στη διοίκηση για την προώθηση της Ισότητας των Φύλων στην πόλη, συστάθηκε, και μας ικανοποιεί το ότι τελικά υλοποιείται η πρότασή μας και ο νόμος εφαρμόζεται.

Ασφαλώς λοιπόν, είμαστε θετικοί στην εξέλιξη αυτήν και μάλιστα ζητήσαμε να ενημερωνόμαστε για τις συνεδριάσεις και να συμμετέχουμε σε αυτές, είτε διά της επικεφαλής, είτε διά εκπροσώπου της παράταξής μας.

 Παράλληλα, όμως, εκτός από τη σύσταση της Επιτροπής, σημαντικό ρόλο παίζει η λειτουργία και η αποτελεσματικότητά της. Δεν είναι αρκετό να συστήνονται οι επιτροπές, πρέπει με τις προτάσεις τους να φέρουν καινοτομίες στην υπόθεση της ισότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet