Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και παιδικών τροφών προσέφερε ο Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου
Κοινωνία

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων και παιδικών τροφών προσέφερε ο Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς και μεγάλη ποσότητα παιδικών τροφών για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσέφερε ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος».

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Αθανάσιος Νησιώτης, παρέδωσε στον πρόεδρο του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρο Κόνιαρη, τα φαρμακευτικά σκευάσματα και τις παιδικές τροφές που συγκεντρώθηκαν από την προσφορά των μελών και φίλων του Συλλόγου, προκειμένου να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες και ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου, καθώς και σε οικονομικά ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ ευχαρίστησε στο πρόσωπο του κ. Νησιώτη τα μέλη του Δ.Σ. για την ανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, αλλά και για τη στήριξή τους στο έργο των πρότυπων κοινωνικών δομών του Δήμου Αμαρουσίου.

Μεταφέροντας επίσης το μήνυμα του δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου υπογράμμισε: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συλλόγους και φορείς της πόλης μας και όλοι μαζί είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά για εκείνους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμπαράστασή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet