Νέο πάρκο «τσέπης» στην Κοκκινιά Αμαρουσίου
Κοινωνία

Νέο πάρκο «τσέπης» στην Κοκκινιά Αμαρουσίου

Νέο πάρκο «τσέπης» παραδόθηκε στους κατοίκους γειτονιάς της Κοκκινιάς, και συγκεκριμένα επί των οδών Μαρή, Μεσογείων & Παπανικολάου, στο Μαρούσι. Οι εργασίες κατασκευής περιελάμβαναν μεταξύ άλλων υψομετρική διαμόρφωση του εδάφους, φυτεύσεις, εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, χορηγία μεγάλης εταιρείας και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Δήμου Αμαρουσίου.

Παράλληλα και σε άλλες γειτονιές της πόλης, όπως στα Ανάβρυτα (οδ. Παναγούλη και Γ. Παπανδρέου) και στα Ηπειρώτικα (οδ. Νουάρου), πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, με ιδίους πόρους του Δήμου, διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων με σκοπό τον μετασχηματισμό τους σε μικρότερα ή μεγαλύτερα πάρκα για την αναψυχή των περιοίκων.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε σχετικώς: «Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων για αυτή την πενταετία σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Αυτό το καταφέρνουμε είτε μέσα από την υλοποίηση του τεχνικού προγράμματός μας, είτε μέσω χορηγικών πόρων. Την προηγούμενη τετραετία καταφέραμε πολλά σε αντίξοες συνθήκες και παραδώσαμε στους Μαρουσιώτες σημαντικές αναπλάσεις πλατειών και νέα πάρκα. Στόχος μας, κάθε περιοχή να έχει τους δικούς της οργανωμένους χώρους πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού, ικανούς να προσφέρουν δημιουργική διέξοδο σε όλες τις ηλικίες των συμπολιτών μας. Καλούμε παράλληλα όλους τους συνδημότες μας να προσέχουν τα πάρκα της γειτονιάς τους και να προασπίζουν όλες τις πράσινες γωνιές, διατηρώντας τες καθαρές. Το Μαρούσι θα πάει ακόμη πιο ψηλά με τη συμμετοχή όλων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet