Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής 13 παιδικών χαρών στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής 13 παιδικών χαρών στο Μαρούσι

Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου ανακατασκευής 13 παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και ίδιους πόρους του Δήμου.

«Η χρηματοδότηση επετεύχθη μετά από συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής και προσωπικές παρεμβάσεις του δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου και εντάσσεται στο δείγμα γραφής και πολιτικής βούλησης της διοίκησης για διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων που θα έχουν άμεσο όφελος και θα κάνουν τη ζωή των Μαρουσιωτών περισσότερο ασφαλή και ποιοτική» αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, προβλέπεται προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας, καθώς και επιδιόρθωση περίφραξης και άλλων σημείων για τις ακόλουθες παιδικές χαρές:

 1. Α. Παπανδρέου (πλησίον Υπουργείου Παιδείας)
 2. Πέλικα & Αίαντος
 3. Ροδοδάφνης & Ρογκάκου
 4. Δασύλλιο (Ν. Λέσβος)
 5. Βυζαντίου (Εργατικές)
 6. Πλουτάρχου & Χαιμαντά (Αγ. Νικόλαος)
 7. Ζαλόγγου & Υμηττού (Σωρός)
 8. Ζεκάκου & Δελφών (Σωρός)
 9. Κορυτσάς (Πολύδροσο)
 10. Γούναρη (Καραολή) Παράδεισος
 11. Πλατεία Κοτζιά Οδός Αλιστράτης (Στούντιο Α)
 12. Πεντέλης και Αργοναυτών (Κοκκινιά)
 13. Παπαναστασίου &Τσακάλωφ (Ν. Λέσβος)

Ήδη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, ξεκίνησαν οι εργασίες για τις παιδικές χαρές που βρίσκονται στα σημεία Α. Παπανδρέου, Πέλικα & Αίαντος, Βυζαντίου, Πλουτάρχου & Χαιμαντά.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου, με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση των παιδικών χαρών, δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι προσπάθειές μας αποδίδουν καρπούς. Διεκδικήσαμε και πετύχαμε να αναβαθμίσουμε τις παιδικές χαρές της πόλης μας. Το έργο είναι άμεσο και πολύ σύντομα ορατό. Τα παιδιά μας θα παίζουν σε χώρους σύγχρονους και ασφαλείς. Καθημερινά, με μικρά και μεγάλα έργα, που όμως είναι πολύ σημαντικά για τους κατοίκους των περιοχών που τα έχουν ανάγκη, αποδεικνύουμε ότι προτεραιότητά μας είναι η ευημερία των Μαρουσιωτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet