Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα θα αποκτήσει ο Δήμος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα θα αποκτήσει ο Δήμος Αμαρουσίου

Με παρέμβασή του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, κατά την επιτελική συνάντηση διευθυντών υπηρεσιών του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας για την ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του Δήμου, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, καλωσόρισε αφενός την έναρξη της υλοποίησης του σχετικού έργου και αφετέρου επισήμανε τη μεγάλη βελτίωση που θα παρατηρηθεί στην παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αμπατζόγλου ανέφερε: «Το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλειπε από τον Δήμο Αμαρουσίου. Και αυτό είναι φανερό και στην παραγωγικότητα των εργαζομένων και στην εξυπηρέτηση των πολιτών. Σήμερα έχουμε πολλές μικρές εφαρμογές που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους και αποτελούν τροχοπέδη στην εκτέλεση του έργου μας, δυσχεραίνοντας την αποτελεσματικότητά μας. Αυτό αλλάζει.

»Εντός των πρώτων μηνών του 2022, και σε συνέχεια της υλοποίησης της ανάλογης μελέτης εφαρμογής, θα ενοποιηθούν δεδομένα και υποσυστήματα σε έναν συμπαγή και σύγχρονο μηχανισμό διαχείρισης πληροφορίας. Ο Δήμος θα υλοποιήσει ένα σημαντικό βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του και θα μπορέσει να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία ως προς την παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες, που είναι και το βασικότερο ζητούμενο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet