Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αγ. Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αγ. Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου

Στην εκδήλωση για τη γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού, Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου – ΚΑΤ Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές του για τη νέα χρονιά προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, μίλησε με επαινετικά λόγια για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο πρόεδρος Βασίλης Μπακάλης και τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και για την αγαστή συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο Αμαρουσίου για τη διατήρηση των παραδόσεων και την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στις νέες γενιές.

«Ενωμένοι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον την εποικοδομητική συνεργασία με τους συλλόγους της πόλης του Αμαρουσίου, επ΄ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος Βασίλης Μπακάλης, αφού έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά προς τους παριστάμενους, ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη συμπαράστασή του στις δράσεις του Συλλόγου και τη θερμή στήριξη της συνεργασίας του Συλλόγου με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Ακολούθως, η φιλόλογος- ιστορικός Τέχνης Άννα Παπαστεργίου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η γυναικεία ενδυμασία μέσα από τη νεοελληνική ζωγραφική».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Πέππας, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης Σμυρνής, Ευθύμιος Τσίγκας. Επίσης, παρέστη η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και εκπρόσωποι συλλόγων φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet